Aanhangwagens

Wij staan garant voor persoonlijke service door de kleine structuur in het familiebedrijf. Het uitgebreide standaard gamma bestaat uit geremde en ongeremde aanhangwagens tot 3500KG. De toegevoegde waarde van BW trailers is maatwerk, de snelheid en flexibiliteit waaraan ze kunnen produceren en leveren. Het nieuwe bedrijfspand van 10.000m² sinds 2016 en samen met onze strategische partners is het doel om onze marktpositie te versterken en ons dealernetwerk nog verder uit te bereiden naar verschillende landen en "One-stop-shop" te zijn voor zijn dealers.

In de laatste jaren werd veel geïnvesteerd in infrastructuur en IT, nu ligt de focus op marketing, personeel (aanwerving & training) en innovatie.

BW Trailers

BW Trailers bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. Jaarlijks worden er meer dan 500.000 voertuigen geproduceerd en dat maakt SYM één van de grootste fabrikanten uit de tweewielerindustrie. Met certificaten die voldoen aan de strenge criteria zoals ISO 9001 en ISO 9002 legt SYM de lat hoog. Zo is SYM in staat om consistent voertuigen te leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Het ontwikkelingscentrum van SYM is voortdurend bezig met het vernieuwen en ontwikkelen van de modellen range. De brede range van SYM bestaat uit 50 cc scooters t/m 600cc motorscooters die bekendstaan om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bezoek de website van BW Trailers »

Aanhangwagen