Scooters

De scooter is van oudher een veelgebruikt vervoersmiddel. Wij van Vermeulen Tweewielers kennen de scooter-markt als geen ander, en kunnen u een uitstekend advies geven.

Welke scooter van SYM past bij jou?

We hebben elke scooter van SYM voorzien van innovaties en goede vibes voor meer geluk en rijplezier, ongeacht de trip.

Ontdek ons brede assortiment scooters, maak de juiste keuze en ga op pad!

Bezoek de website van SYM »

Sym Scooter

Vespa

In april 1946 werd dit nieuwe, functionele en innovatieve voertuig voor de eerste keer aan het publiek gepresenteerd in een Golfclub in Rome. Het schildje met relief werd het nieuwe logo, dat het oude Piaggio vliegtuig verving. Vespa was meteen succesvol, tot verbazing en scepsis zowel in de media als bij het grote publiek. De eerste verkopen van Vespa vonden plaats via een klein dealernetwerk en de prijs van het standaard model was 55.000 lires en voor de deluxe versie betaalde men 60,000 lires.

Bezoek de website van Vespa »

Kymco

Met de introductie van de MP3 heeft Piaggio individuele mobiliteit in en rondom de stad veranderd. De driewielige motorscooter combineert de veiligheid van een auto met het gebruiksgemak van een scooter en de rijdynamiek van een motorfiets. Zijn twee voorwielen zijn door een gepatenteerd ophangingssysteem aan elkaar gekoppeld, waardoor zelfs onervaren rijders er gemakkelijk mee uit de voeten kunnen.

Bezoek de website van Kymco »

Kymco
BTC Scooters

BTC Scooters

Onze scooterlijn bestaat uit 17 modellen van sportief tot retro, er is een BTC scooter voor iedereen.

Daarnaast heeft BTC alle onderdelen op voorraad en proberen wij u samen met onze geselecteerde dealers zo goed mogelijk te bedienen. Een snelle levering en een prima aftersales staan daarbij voorop.

Bezoek de website van BTC Scooters »

AGM - Enjoy life, ride AGM

AGM is al jarenlang hét Nederlandse scootermerk dat actief is op de nationale en internationale markt. Vanwege ons brede assortiment van modellen hebben wij een type scooter of bromfiets voor iedereen.

Bezoek de website van AGM »

AGM Retro
Peugeot Scooter

Peugeot

Peugeot is al langer een topspeler op de tweewielermarkt. Logisch ook: het oudste merk aangedreven tweewielers ter wereld is aanwezig in bijna 70 landen, met meer dan 3000 verkooppunten.

In 2020 viert Peugeot 120 jaar innovatief rijplezier, met ene blik die duidelijk op de toekomst gericht is: steeds groenere motoren, een duidelijke plek op de driewielermarkt en een volledig verniweud elektrisch model zijn duidelijk stappen voor een merk dat al 120 jaar in beweging is.

Bezoek de website van Peugeot »

Goccia

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De AGM Goccia modellen zijn voorzien van een krachtige motor en hebben ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit.
Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden zijn de scooters zeer wendbaar.

Bezoek de website van AGM Goccia »

Peugeot Scooter
Yadea

De Yadea groep is één van de allergrootste fabrikanten van tweewielers in de wereld. Al 20 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Yadea elektrische scooters. En vanaf nu ook verkrijgbaar in ons land!

Met 85 jaar ervaring kun je uitgaan van een professioneel bedrijf met gedegen kennis!

Bezoek de website van Yadea »

Super Soco

In 2021 was Super Soco het meest verkochte elektrische scooter merk van Nederland. Met een compleet assortiment met veel verschillende modellen is er voor iedereen een Super Soco!

Op dit moment zijn er rond de 155 officiële Super Soco dealers in Nederland. Deze dealers hebben de nieuwste modellen en kunnen hoogwaardige service en het beste onderhoud aan de scooter verlenen.

Bezoek de website van Super Soco »

Super Soco