Fietsen - onze merken

Bij Vermeulen Tweewielers bent u aan het juiste adres voor een fiets. Op deze pagina krijgt u een impressie van de merken welke we voeren. Vanuit onze showroom in Sint-Jansteen kunnen we zo goed als alle modellen van onderstaande merken leveren.

Kijk rustig even rond, en neem contact met ons op of bezoek ons in onze showroom indien u meer informatie wilt, of een model wilt bestellen.

Voorkom hoge kosten bij schade, verzeker je tweewieler!

ENRA Verzekering
Vermeulen Tweewielers is officieel erkend tussenpersoon van de ENRA Fiets- en Bromfiets-verzekering.

Bereken nu uw premie op enra.nl »

Gazelle

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. Het maakt deel uit van je dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever.

Bij Gazelle streven wij er naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit, 250.000 per jaar. Dit doen wij vol passie, vol overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Bezoek de website van Gazelle »

Gazelle
Kymco

Kymco E-Bikes

Al meer dan 50 jaar is Kymco actief op het gebied van gemotoriseerde twee- en vierwielers waaronder (motor)scooters, quads, motorfietsen en scootmobielen. Kymco is een pionier op het gebied van elektrische mobiliteit met onder andere een uitgebreide range aan elektrische scooters. Sinds 2018 zijn daar ook elektrische fietsen aan toegevoegd.

Het merk staat reeds jarenlang bekend als leverancier vanv kwaliteitsproducten met een interessante prijs en ultiem gebruiksgemak en dat is bij de complete nieuwe lijn E-bikes niet anders.

Bezoek de website van Kymco »