Fietsen - onze merken

Bij Vermeulen Tweewielers bent u aan het juiste adres voor een fiets. Op deze pagina krijgt u een impressie van de merken welke we voeren. Vanuit onze showroom in Sint-Jansteen kunnen we zo goed als alle modellen van onderstaande merken leveren.

Kijk rustig even rond, en neem contact met ons op of bezoek ons in onze showroom indien u meer informatie wilt, of een model wilt bestellen.

Voorkom hoge kosten bij schade, verzeker je tweewieler!

ENRA Verzekering
Vermeulen Tweewielers is officieel erkend tussenpersoon van de ENRA Fiets- en Bromfiets-verzekering.

Bereken nu uw premie op enra.nl »

Huyser E-Bikes

Met elke elektrische fiets van Huyser fiets je zonder te zweten naar je werk, doe je de dagelijkse boodschappen of maak je een leuke lange fietstocht.

De lage instap is de troef van de Huyser Marano. Hierdoor kunt u gemakkelijk met beide benen bij de grond. Dit is niet alleen praktisch, het geeft ook een heel veilig gevoel. Verder is de Marano van alle gemakken voorzien. Zoals u van Huyser gewend bent.

Bezoek de website van Huyser »

Huyser
Kymco

Kymco E-Bikes

Al meer dan 50 jaar is Kymco actief op het gebied van gemotoriseerde twee- en vierwielers waaronder (motor)scooters, quads, motorfietsen en scootmobielen. Kymco is een pionier op het gebied van elektrische mobiliteit met onder andere een uitgebreide range aan elektrische scooters. Sinds 2018 zijn daar ook elektrische fietsen aan toegevoegd.

Het merk staat reeds jarenlang bekend als leverancier vanv kwaliteitsproducten met een interessante prijs en ultiem gebruiksgemak en dat is bij de complete nieuwe lijn E-bikes niet anders.

Bezoek de website van Kymco »