Elektrisch (Fiets, Step, Scooter)

Waar fietsen en steps vroeger nog handmatig aangedreven waren, zijn deze apparaten hedendaags elektrisch verkrijgbaar. Vermeulen Tweewielers heeft een breed aanbod in elektrische fietsen, steps en scooters.

Op deze pagina krijgt u een impressie van de merken welke we aanbieden op het gebied van elektrische vervoersmiddelen.

Veeley

Huyser E-Bike

Met elke elektrische fiets van Huyser fiets je zonder te zweten naar je werk, doe je de dagelijkse boodschappen of maak je een leuke lange fietstocht.

De lage instap is de troef van de Huyser Marano. Hierdoor kunt u gemakkelijk met beide benen bij de grond. Dit is niet alleen praktisch, het geeft ook een heel veilig gevoel. Verder is de Marano van alle gemakken voorzien. Zoals u van Huyser gewend bent.

Bezoek de website van Huyser »

Huyser
Veeley

Trade & Traffic BV

Trade & Traffic is opgericht in 1995 toen Jan Moesker samenwerkte met het Taiwanese PGO als importeur/distributeur voor de Nederlandse markt.

Door de jaren heen, heeft Trade & Traffic opgetreden als de Nederlandse distributeur voor verschillende merken zoals Sundiro, Solex, Jawa, Voxan, CR&S, Adiva, CFMoto, Royal Enfield en Hyosung naast andere merken als aanvulling op het eigen merk Gomax.

Bezoek de website van Trade & Traffic »

Elektrische Ecooter

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiƫnter werkt.
De v-snaar ontworpen door Gates is nodig om te profiteren van een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.

Bezoek de website van Ecooter »

AGM

Puch E-Bike

De Puch elektrische fietsen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik, door het toepassen van hoogwaardige kwaliteits onderdelen.

Tevens zijn de verschillende elektrische systemen van Bosch. Shimano STePS en Bafang, de beste uit de markt op dit moment. Veel E-bike kilometers voor de Puch elektrische fietsen!

Puch fietsen

Bezoek de website van Puch E-Bike »

Puch E-Bike