Elektrisch (Fiets, Step, Scooter)

Waar fietsen en steps vroeger nog handmatig aangedreven waren, zijn deze apparaten hedendaags elektrisch verkrijgbaar. Vermeulen Tweewielers heeft een breed aanbod in elektrische fietsen, steps en scooters.

Op deze pagina krijgt u een impressie van de merken welke we aanbieden op het gebied van elektrische vervoersmiddelen.

Veeley

Elektrische fiets: Gazelle E-Bike

De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Gazelle biedt een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning, je kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor jouw situatie. Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Gazelle. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner. Wil je weten waar je op moet en kan letten bij de aanschaf van een fiets? Bekijk dan het stappenplan, dat je meeneemt in de wereld van de elektrische fiets. Bekijk hieronder een onze elektrische fietsen.

Bezoek de website van Gazelle »

Gazelle E-Bike
Veeley

E-Step Veeley

Gebruik op de openbare weg in heel Europa is toegestaan. Veeley is getest en goedgekeurd op basis van EU directive nr. 168/2013.
De Veeley beschikt over een hoogwaardig aluminium frame en is zeer stabiel. Een elektronisch slot beveiligt de step tegen diefstal.
Als er iets mis is met de step, dan valt dit onder de garantie. Veeley geeft een garantie van 2 jaar* op materiaal- en fabricagefouten.

Met een geïntegreerd wegklapbaar zadel en stuuruiteinden plus een inklapbare haak voor je tas wordt dit de mooiste elektrische step.

Bezoek de website van Veeley »

Elektrische Ecooter

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en effici├źnter werkt.
De v-snaar ontworpen door Gates is nodig om te profiteren van een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.

Bezoek de website van Ecooter »

AGM
Dutch E-Bike

Dutch E-Bike

DutcheBike kent als Nederlands merk ons fietslandschap als geen ander en hier passen we dan ook ons gamma op aan.

Wij weten wat de Nederlandse fietser nodig heeft en bestrijken met onze fietsen dan ook alle facetten. Van vouwfietsen tot speed pedelecs tot de reguliere e-bike, onze merken DutcheBike en Delfi hebben het allemaal!

Bezoek de website van Dutch E-Bike »

Puch E-Bike

De Puch elektrische fietsen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik, door het toepassen van hoogwaardige kwaliteits onderdelen.

Tevens zijn de verschillende elektrische systemen van Bosch. Shimano STePS en Bafang, de beste uit de markt op dit moment. Veel E-bike kilometers voor de Puch elektrische fietsen!

Bezoek de website van Puch E-Bike »

Puch fietsen