Schakelbrommers

Beta

Wil je een schakelbrommer kopen van hoge kwaliteit en duurzame materialen, ga dan voor een brommer van het Italiaanse topmerk Beta. Beta brommers hebben een typische karakteristieke uitstraling.

De uitstraling wordt gekenmerkt door design en techniek. Beta heeft zeer veel kennis en ervaring opgedaan in de motorsport, wat je terug ziet in de producten. Voor een goede rijervaring en een echt motorgevoel is het kopen van een Beta brommer zeker aan te raden!

Beta

Rieju

Ontstaan in 1934, twee Spaanse zakenmannen Luis Riera Carré en Jaime Juanola Farres. Hieruit ontstond de naam Rieju. Begonnen met fiets accessoires, in 1945 kwam de 1e fiets met hulpmotor.

In 1953 kwam de 1e echte 175cc motorfiets op de markt. Echter tegen het eind van de jaren vijftig nam de vraag naar lichte motoren af en de vraag naar een ‘moped’ nam toe. Vanaf 1964 begon dan ook de tweede fase van Rieju. Een samenwerking met motorbouwer Minarelli werd beklonken. Door de jaren heen kwamen vele modellen op de markt, van MX modellen, Supermoto modellen maar ook Race modellen.